AFTER
AFTER

inner dining space after refurbishment.

press to zoom
BEFORE
BEFORE

inner dining space before refurbishment.

press to zoom

press to zoom
AFTER
AFTER

inner dining space after refurbishment.

press to zoom
1/6

A restaurant & bar located along a lively canal in Milan, Italy. Our client's vision was to bring minimal and subtle changes to the space making it more intimate. The refurbished space consists of geometric shaped copper pendants with exposed warm lights, dark teal flat walls & chiaroscuro photography display on walls. The space retains the rustic wood flooring, the ceiling with delicate embossed patterns and the dark wooden partitions framing a cosy environment. ​

 

To view the transformation, scroll through the before-after images .

01/02/2018

MOVIDA,

MILANO

ON GOING